Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Abdis Aleydishof 18 in 'S-Gravenhage 2544 NR

Abdis Aleydishof 18

2544 NR 's-Gravenhage
Vraagprijs € 935.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van Den Haag, midden in een natuurgebied, vlakbij het strand is een nieuwe, kleinschalige villawijk ontwikkeld onder de naam "De Seizoenen". In deze wijk is het heerlijk vrij wonen omringd door geuren en geluiden uit de natuur. Ieder seizoen anders, iedere dag thuis. Dat is wonen in de Seizoenen. De wijk ligt tevens op korte afstand van de International School The Hague.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2009 Woonoppervlakte 206 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Den Haag, midden in een natuurgebied, vlakbij het strand is een nieuwe, kleinschalige villawijk ontwikkeld onder de naam "De Seizoenen". In deze wijk is het heerlijk vrij wonen omringd door geuren en geluiden uit de natuur. Ieder seizoen anders, iedere dag thuis. Dat is wonen in de Seizoenen. De wijk ligt tevens op korte afstand van de International School The Hague.

De Abdis Aleydishof 18, is een moderne, vrijstaande villa, gelegen op 675 m2 grond, met fraaie architectonische details en onderhoudsvrije aluminium kozijnen. Eenmaal binnen is de beleving van wonen en buitenleven optimaal. De onder architectuur aangelegde tuin is bijzonder qua uiterlijk en toch ook zeer gebruiks- en kindvriendelijk.

De strakke gevels worden onderbroken door grote terugliggende raampartijen en achter de half open zijgevel gesitueerde entree waardoor een speels lijnenspel ontstaat.
De grote glazen gevels van vloer tot plafond zorgen tevens voor veel lichtinval. In de hal geeft een glazen deur toegang tot de zeer royale zitkamer (ca. 6.15 m. x 5.58 m.) met grote schuifpui (voorzien van zonnescherm over de gehele breedte van de achtergevel) die direct in de achtertuin uitkomt.
Een brede doorgang verbindt de zitkamer met de eetkamer( ca. 7.71 m. x 3.42 m.). De eetkamer heeft zowel een schuifpui naar de tuin als een deur (voorzien van schuifhor). In het verlengde van de eetkamer ligt de royale moderne keuken (ca. 3.42 m. x 2.52 m.) die ook direct vanuit de hal via een glazen deur toegankelijk is.
De luxe uitgevoerde keuken (Siematic) is voorzien van dubbeldeurs koel/vriescombinatie, Siemens magnetron, Siemens oven en bijbehorende warmhoudlade. Het gefrijnd natuurstenen werkblad met achterwand in L-vorm, is voorzien van een 5 pits RVS gaskookplaat met wokbrander (met RVS achterwand en afzuigkap).
De direct naast de keuken gelegen wasruimte/bijkeuken (ca. 2.52 m. x 2.21 m. ) is voorzien van wasmachine/droger aansluiting en heeft voldoende opbergruimte.
De hal geeft daarnaast toegang tot de inpandige garage (ca. 7.60 m. x 3.16 m.), een trapkast, een toilet en de meterkast. De fraaie beukenhouten trap met RVS-leuning en glaspanelen geeft als middelpunt van de hal toegang tot de bovenverdieping.

De bovenverdieping heeft vier ruime slaapkamers, een inloopkast -met vaste kastenwand-(ca. 3.00 m. x 1.80 m.) en twee badkamers. De hoofdbadkamer (met daklicht) is voorzien van ligbad, inloopdouche, ruime natuurstenen wastafel en een handdoekradiator. De gastenbadkamer (met groot draai-/kiepraam) is voorzien van inloopdouche en natuurstenen wastafel.
Op de overloop geeft de vide direct zicht op de entree, de lichtstraat direct boven trap voorziet de overloop van veel natuurlijk licht.

De onder architectuur aangelegde tuin ligt op het zuidwesten en rondom de villa, voorzien van een afwisselend houten dek en tegels. Hierdoor worden meerdere terrassen gecreëerd en er is op ieder moment van de dag van de zon te genieten.

Aan de voorzijde bevindt zich de, met grind bestrooide, voortuin met ruimte voor een aantal auto's. Een speelse boompartij op de hoek van het perceel zorgt voor het groene zicht, vanuit de keuken, op de omgeving.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 205 m2 exclusief garage van ca. 23 m2
- Ruim perceel van ca. 675 m2
- Gelegen in rustig villapark De Seizoenen aan de rand van Den Haag
- Recreatiegebieden op wandel en fietsafstand
- Natuurstenen vloertegels (60 x 60) op begane grond
- vloerverwarming op gehele begane grond
- designradiatoren op bovenverdieping
- Zonwering binnen en buiten
- Moderne villa gebouwd onder architectuur (Conix architecten) in 2009
- Vier slaapkamers en twee badkamers, inloopgarderobe-kast
- Voldoende parkeermogelijkheden in garage en op eigen terrein
- Stenen gevel in mei 2018 gereinigd en geschilderd
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht

***

Situated on the edge of the Hague, in a nature reserve, close to the beach, small scale residential area "De Seizoenen". Quiet living with the sounds of nature. Every season a different decor. Close in the vicinity is the International School of The Hague.

Abids Aleydishof 18 is a modern, free standing villa (situated on a 675m2 plot) with beautiful archtectional details and maintenance free aluminum window frames. Once you are inside the combination of comfortable living in nature is fantastic. The architecturally designed garden is user and child friendly. The visual view of the straight exterior walls with the set back windows and the half open side give the exterior a playful look.
The large glass exteriors from ceiling to floor make the house extral ight. In the hall a glass door allows entrance to the very large living room (ca. 6.15x5.58m) with large sliding doors (with sun screen over the full width) to the back garden.
The living room is connected to the dining room (ca. 7.71x3.42m). The dining room has a sliding door and door to the back garden. Extended off the dining room is the modern, large kitchen (ca. 3.42x2.52m) which can also be entered from the hallway via a glass door. The luxurious kitchen (Siematic) has a large, double doors refrigerator/freezer, Siemans microwave, Siemens oven and plate warmer. Natural stone work top with a 5 burner RVS gas stove with wok burner and RVS extraction fan. Next to the kitchen is the laundry/pantry (ca. 2.52 x 2.21m) with lots of storage space. From the little hall you will reach the indoor garage (ca. 7.60 x 3.16m), closet underneath the stairs, toilet and the utility closet. The beautiful beech wood stairs with RVS railing and glass panels is an eye catcher and allows access to the first floor.

The first floor has 4 spacious bedrooms, walk-in closet with built in cupboards (ca. 3.00 x 1.80m) and two bathrooms. The master bath (with skylight) has a bath, walk-in shower, natural stone wash basin and a towel radiator. The guest bathroom (with large window which can be opened) has a walk-in shower and natural stone wash basin.
The landing with the open space towards the entrance has lots of natural light.
The architecturally designed garden faces South West and surrounds the villa and has wooden decks and tiles creating various terraces to enjoy the sun during the day.
The stone front garden is large enough to park several cars. The trees that you see from the kitchen enhance the feeling of living in nature.

Extra information:
- Living space ca. 205 m2 excluding garage of ca. 23 m2
- Plot ca. 675 m2
- Stiuated in quiet villa park De Seizoenen at the edge of The Hague
- Recreational areas are within walking and biking distance
- Natural stone floor (60 x 60) on ground floor
- Floor heating on ground floor
- Design radiators on first floor
- Sun screens
- Modern villa built by architect (Conix architects) in 2009
- Four bedrooms and two bathrooms, walk-in closet
- Plenty of parking space on own ground and in garage
- Stone exterior painted and cleaned May 2018
- Ground lease fully paid
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 935.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning villa Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2009 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan water, aan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 206 m² Perceeloppervlakte 670 m² Overige inpandige ruimte 23 m² Inhoud 760 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Nefit Aqua power topline Bouwjaar C.V.-Ketel 2009 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin aangelegd onder architectuur Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water, Met elektrische deur Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Rolluiken Ja TV-Kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente Loosduiden Sectie L Perceelnummer 632 Oppervlakte 670 m² Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot Eeuwigdurend
Route van naar Abdis Aleydishof 18, 2544 NR 'S-Gravenhage

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.