Mijn favorieten

Wilt u uw huis verkopen? Start succesvol met de komende NVM Open Huizen Dag.
Wilt u nu uw huis verkopen?
Start succesvol met de NVM Open Huizen Dag op 3 oktober a.s.


De NVM Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is een effectief middel voor verkopers om hun huis te verkopen. Dit blijkt uit onderzoek van de NVM.
Woningen die aan de halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag deelnemen, worden sneller verkocht dan woningen die hier niet aan meedoen.


De voorgaande Open Huis acties die De Vries Robbé Makelaardij organiseerde, zijn uitstekend bezocht. De drempel om tijdens dit landelijke evenement een huis te bezichtigen blijkt erg laag te zijn. En…. elke kijker kan een koper worden!
Van de groep woningen die heeft deelgenomen aan de laatste NVM Open Huizen Dag in april 2015 was 12 weken na de NVM Open Huizen Dag 29% verkocht. Van de groep woningen die niet heeft deelgenomen, is 15 % verkocht.
Nu de economie weer aantrekt, verkopers reëlere vraagprijzen hanteren en met de zeer lage hypotheekrente, zien wij dat meer kopers de stap durven en kunnen maken en er dus effectief meer huizen verkocht worden.
Wie zijn huis wil verkopen kan een succesvolle start maken door nu in te stappen en gelijk deel te nemen aan de landelijke Open Huizen Dag.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op op telefoonnummer 070-3658844.
Klik hier voor een overzicht van de deelnemende huizen aan de eerstvolgende Open Huizen Dag.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring