Ons team

We maken graag kennis

Jan A. Kokje

directeur/beëdigd makelaar taxateur

Jan Kokje is beëdigd makelaar/taxateur en directeur/eigenaar van De Vries Robbé. Jan heeft onlangs zijn 30 jarig jubileum als makelaar gevierd. Hij vindt het belangrijk om te luisteren naar uw wensen en zich hier volledig voor in te zetten. Zijn kennis van zaken is buitengewoon groot en hij vindt het ook heel inspirerend om nieuwe mensen wegwijs te maken in het vak. Tevens is Jan voorzitter van de NVM Haaglanden.

Daphne Osieck

beëdigd register makelaar taxateur

Daphne is beëdigd makelaar/taxateur en al meer dan 30 jaar werkzaam in de makelaardij. Zij vindt het contact met haar cliënten heel belangrijk en haalt daar haar energie en voldoening uit. Haar streven is om wens en realiteit zo goed mogelijk tot elkaar te brengen. Door haar jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing heeft zij buitengewoon veel kennis van zaken en helpt zij bij alle ins en outs in de processen behorende bij het aan- en verkopen, taxeren en aan- en verhuren van onroerend goed. Daphne spreekt Engels, Frans. Duits en uiteraard Nederlands en kan dus ook onze expats zeer goed van dienst zijn.

Rogier Hernaus

kandidaat- register makelaar taxateur

Rogier is een jonge, enthousiaste gediplomeerd makelaar (KRMT). In zijn voorgaande baan verzorgde hij huisvesting voor internationale studenten, voor ons kantoor houdt hij zich bezig met aankoop/verkoop en aanhuur/verhuur. Rogier heeft een groot sociaal netwerk en is opgegroeid in Den Haag en omgeving. Hij kent de omgeving dan ook op zijn duimpje. Hij heeft ook zeer veel interesse in fotografie, film en in zaken rondom IT.

Charlotte Parker Brady

assistent - register makelaar taxateur

Charlotte werkt al jaren in de makelaardij. Zij houdt zich voornamelijk bezig met verhuur en aanhuur alsmede verkoop en aankoop. Charlotte haar roots liggen in het buitenland en dit maakt dat zij zich zeer goed kan inleven in de wensen van expats. Het goed en veilig verhuren van uw huis is voor Charlotte een uitdaging en dit doet zij al jaren met groot succes. Verkopen en aankopen doet zij met veel enthousiasme en aandacht voor de wensen van de cliënt. Ze kent Den Haag en omgeving op haar duimpje en heeft een heel groot relatienetwerk.

Lisette Kokje–van der Gaag

kantoordirecteur

Lisette is office manager van De Vries Robbé en mede-eigenaar. Zij draagt zorg voor het reilen en zeilen van de binnendienst, de marketing/reclame, de boekhouding en H.R. Lisette vindt het belangrijk dat alles op kantoor goed geregeld is zodat de cliënten en de makelaars er op kunnen vertrouwen dat alles binnen kantoor goed functioneert.

Gabriella Mennes–de Lorenzo

secretaresse

Gabriella werkt op woensdag, donderdag en vrijdag op kantoor. Gabriella heeft veel interesse in de makelaardij en volgt de opleiding tot assistent-makelaar. Gabriella is zeer nauwkeurig, klantvriendelijk en communicatief zeer vaardig. Haar doel is dat de buitendienst kan bouwen op een uitstekend werkend secretariaat.

Anita van der Heden

secretaresse

Anita is 20 uur per week werkzaam als secretaresse bij ons kantoor. Haar werkdagen zijn maandag en dinsdag en de overige uren zijn flexibel. Anita heeft meer dan 10 jaar ervaring als secretaresse in de makelaardij. Zij heeft grote kennis van zaken en vindt het een uitdaging om alle zaken rondom het aan- en verkopen van een huis tot in de puntjes te regelen. Zij vindt het belangrijk om de makelaars te ondersteunen en alle relaties goed van dienst te zijn.

We staan graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op via 070 365 88 44

     

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid van De Vries Robbé