Ons team

We maken graag kennis

Jan A. Kokje

directeur/beëdigd makelaar taxateur

Jan Kokje is beëdigd makelaar/taxateur en directeur/eigenaar van De Vries Robbé. Jan heeft onlangs zijn 30 jarig jubileum als makelaar gevierd. Hij vindt het belangrijk om te luisteren naar uw wensen en zich hier volledig voor in te zetten. Zijn kennis van zaken is buitengewoon groot en hij vindt het ook heel inspirerend om nieuwe mensen wegwijs te maken in het vak. Tevens is Jan voorzitter van de NVM Haaglanden.

Rogier Hernaus

kandidaat- register makelaar taxateur

Rogier is een jonge, enthousiaste gediplomeerd makelaar (KRMT). In zijn voorgaande baan verzorgde hij huisvesting voor internationale studenten, voor ons kantoor houdt hij zich bezig met aankoop/verkoop en aanhuur/verhuur. Rogier heeft een groot sociaal netwerk en is opgegroeid in Den Haag en omgeving. Hij kent de omgeving dan ook op zijn duimpje. Hij heeft ook zeer veel interesse in fotografie, film en in zaken rondom IT.

Charlotte Parker Brady

assistent - register makelaar taxateur

Charlotte werkt al jaren in de makelaardij. Zij houdt zich voornamelijk bezig met verhuur en aanhuur alsmede verkoop en aankoop. Charlotte haar roots liggen in het buitenland en dit maakt dat zij zich zeer goed kan inleven in de wensen van expats. Het goed en veilig verhuren van uw huis is voor Charlotte een uitdaging en dit doet zij al jaren met groot succes. Verkopen en aankopen doet zij met veel enthousiasme en aandacht voor de wensen van de cliënt. Ze kent Den Haag en omgeving op haar duimpje en heeft een heel groot relatienetwerk.

Mirjam van Buuren

secretaresse

Mirjam werkt 24 uur per week als secretaresse bij De Vries Robbé. Haar werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Samen met Anita zorgt zij voor een goed georganiseerd secretariaat. Mirjam heeft al sinds 2000 ervaring in diverse branches als secretaresse en in dit werk ligt haar passie. Het vak is haar op het lijf geschreven. Zij is zeer geïnteresseerd in de processen die plaatsvinden rondom het kopen en verkopen van een huis en volgt een makelaarsopleiding zodat zij onze cliënten nog beter van dienst kan zijn. Mirjam houdt van organiseren en zaken tot in detail regelen.

Lisette Kokje–van der Gaag

kantoordirecteur

Lisette is office manager van De Vries Robbé en mede-eigenaar. Zij draagt zorg voor het reilen en zeilen van de binnendienst, de marketing/reclame, de boekhouding en H.R. Lisette vindt het belangrijk dat alles op kantoor goed geregeld is zodat de cliënten en de makelaars er op kunnen vertrouwen dat alles binnen kantoor goed functioneert.

Anita van der Heden

secretaresse

Anita is 20 uur per week werkzaam als secretaresse bij ons kantoor. Haar werkdagen zijn maandag en dinsdag en de overige uren zijn flexibel. Anita heeft meer dan 10 jaar ervaring als secretaresse in de makelaardij. Zij heeft grote kennis van zaken en vindt het een uitdaging om alle zaken rondom het aan- en verkopen van een huis tot in de puntjes te regelen. Zij vindt het belangrijk om de makelaars te ondersteunen en alle relaties goed van dienst te zijn.

Annemarie Boetes

makelaar

Annemarie heeft voordat zij de makelaardij in wilde gaan, in de toeristische sector en in de medische wereld gewerkt. Ze heeft veel interesse het vak en heeft haar A-RMT diploma al enige tijd op zak. Annemarie woont in het Benoordenhout in Den Haag en kent deze wijk en omringende wijken als haar broekzak. Annemarie ziet dat het kopen of het verkopen van een huis een spannende en belangrijke stap in het leven is van iemand. Zij vindt het belangrijk om naast het zakelijke aspect ook oog te hebben voor de emoties die er in dit proces bij komen kijken.

Annemarie is zeer servicegericht en heeft een groot inlevingsvermogen. Zij denkt in mogelijkheden en ziet kansen.

Esther Beltman

makelaar

Na een succesvolle loopbaan in Communicatie en Marketing heeft Esther besloten haar hart te volgen en haar passie voor alles wat met huizen en wonen te maken heeft om te zetten in een carriere in de makelaardij. Naast haar academische achtergrond, rondt zij nu haar opleiding tot K-RMT af.

Zij kent Den Haag als haar broekzak en vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan om mensen hun droomhuis te helpen vinden. Ook realiseert zij graag een succesvolle verkoop. Door haar verblijf in het buitenland, spreekt Esther haar talen waardoor zij ook de Expat markt goed kan bedienen.

Uiteraard is communicatie de rode draad in de realisering van haar doelen. Mensgericht en resultaatgedreven zijn de eigenschappen die Esther kenmerken.

We staan graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op via 070 365 88 44

     

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid van De Vries Robbé