De Vries Robbé Makelaardij: positief en realistisch

Graag brengen wij u onder de aandacht hoe wij ons als makelaarskantoor onderscheiden in onze werkwijze en hoe wij uw en onze veiligheid zo goed mogelijk waarborgen in deze tijd waarin wij allen geraakt worden door het Corona-virus.

U wilt tenslotte verdergaan met plannen maken voor de toekomst en wellicht is het verkopen van uw huis of het kopen van een ander huis iets wat u wilt realiseren. Of u wilt zich begeven op de (ver)huurmarkt.

Onderstaand leest u de mogelijkheden die wij bieden.

Zoeken/aankopen/huren

 • Videobellen voor een kennismakings/oriënterend gesprek
 • Virtuele tour door ons kantoor
 • Bezichtigen voor u terwijl u meekijkt via Whatsapp
 • Bezichtigen voor u terwijl wij een verslagje schrijven en u dit toesturen met een advies
 • Bezichtigen met u op een veilige manier, waarbij de makelaar met 1 persoon naar binnen gaat. Bij meerdere personen gaat de makelaar steeds weer mee om de betreffende persoon rond te leiden. Er worden handschoenen gedragen, desgewenst een mondkapje, er wordt 1,5 meter afstand gehouden en er is desinfecterende gel aanwezig. Uiteraard schudden wij geen handen, maar begroeten wij u met een glimlach. Wij nemen ruim de tijd voor de bezichtigingen.
 • Gesprekken die op ons kantoor plaatsvinden gebeuren alleen op afspraak. Er is dan minimale bezetting aanwezig. U bent alleen met de betreffende makelaar in een ruimte. Er zijn looproutes uitgezet en veiligheidsschermen geplaatst. Tevens is er desinfecterende gel aanwezig.

​​​​​​​Verkopen/verhuren

 • Videobellen voor een kennismakingsgesprek
 • Virtuele tour door ons kantoor
 • Veilige in verkoop/verhuurname bij u thuis, waarbij de makelaar handschoenen draagt en gepaste afstand houdt en desgewenst een mondkapje draagt.
 • Bezichtigingen worden in overleg met u ingepland en vinden plaats op een zo veilig mogelijke manier. Wij verzoeken u dan ook niet aanwezig te zijn om het aantal mensen te beperken, die bij de bezichtiging aanwezig zijn. De makelaars en de kijkers dragen handschoenen en de makelaar neemt tevens desinfecterende gel mee. U wordt verzocht de lichten aan te doen en de deuren naar de kamers open te zetten, zodat er zo weinig mogelijk aangeraakt wordt. U krijgt een telefoontje als de bezichtiging is afgelopen en u weer naar huis kunt. Uiteraard krijgt u dan ook meteen een verslag van de bezichtiging.

Taxaties

 • Als de taxateur langs komt om te taxeren worden de volgende regels gehanteerd. Wij verzoeken u om niet aanwezig te zijn bij de taxatie. U wordt tevens verzocht om de lichten aan te doen en de deuren van de kamers zo veel mogelijk open te zetten, zodat de taxateur zo min min mogelijk hoeft aan te raken. De taxateur zal handschoenen dragen. U krijgt bericht wanneer u naar uw woning kunt terugkeren.

Mocht u ons een opdracht tot verkoop of aankoop verstrekken dan ontvangt u van ons een leuke verrassing na ondertekening van de Opdracht tot Dienstverlening, nl. een waardebon voor een heerlijke maaltijd verzorgd door Andermanskeuken, die deze bij u aan huis bezorgt of die u t.z.t. in het restaurant zelf kunt inwisselen.

Wij hopen u snel te mogen spreken op welke manier u verkiest!