Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Vries Robbé Makelaardij o.g. B.V.

Jan A. Kokje
Jan A. Kokje
directeur/beëdigd makelaar taxateur
Jan Kokje is beëdigd makelaar/taxateur en directeur/eigenaar van De Vries Robbé. Jan heeft onlangs zijn 30 jarig jubileum als makelaar gevierd. Hij vindt het belangrijk om te luisteren naar uw wensen en zich hier volledig voor in te zetten. Zijn kennis van zaken is buitengewoon groot en hij vindt het ook heel inspirerend om nieuwe mensen wegwijs te maken in het vak.
Tevens is Jan voorzitter van de NVM Haaglanden.
Gerrit Hilbrands
Gerrit Hilbrands
Gerrit is bouwkundig ingenieur en heeft zijn sporen als makelaar ruimschoots verdiend. Hij is tevens werkzaam geweest als hoofd verkoop binnen de projectontwikkeling bij een grote projectontwikkelaar. Gerrit is actief als aan- en verkoopmakelaar en is gespecialiseerd in nieuwbouw, projectontwikkeling en beleggingen. Ook kunt u bij hem terecht voor woningen in de recreatieve sector. Gerrit is een rustig persoon die zijn cliënten zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht begeleidt. Hij doet zijn werk met veel plezier en laveert, net als hij hobbymatig als schipper doet, met zekere koers door de onroerend goed markt.
Ellen de Muinck Keizer
Ellen de Muinck Keizer
Ellen heeft ruime ervaring in de makelaardij. Zij is econoom en gediplomeerd makelaar (KRMT). Na een periode in het buitenland gewoond te hebben, werkt zij nu met enthousiasme bij ons kantoor. Ellen heeft verstand van zaken en vindt het zeer belangrijk goed en gefundeerd advies te geven en het juiste huis bij de juiste mensen te vinden of een goede verkoop te realiseren.
Charlotte Parker Brady
Charlotte Parker Brady
verhuur/aanhuur
Charlotte werkt al jaren in de makelaardij. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de verhuur en aanhuur. Charlotte haar roots liggen in het buitenland en dit maakt dat zij zich zeer goed kan inleven in de wensen van expats. Het goed en veilig verhuren van uw huis is voor Charlotte een uitdaging en dit doet zij al jaren met groot succes.
Rogier Hernaus
Rogier Hernaus
medewerker binnen/buitendienst
Rogier is een jonge enthousiaste makelaar. In zijn voorgaande baan verzorgde hij huisvesting voor internationale studenten, voor ons kantoor houdt hij zich bezig met aankoop/verkoop en aanhuur/verhuur. Rogier heeft een groot sociaal netwerk en is opgegroeid in Den Haag en omgeving. Hij kent de omgeving dan ook op zijn duimpje. Hij heeft ook zeer veel interesse in zaken rondom IT.
Lisette Kokje - van der Gaag
Lisette Kokje - van der Gaag
kantoordirecteur
Lisette is office manager van De Vries Robbé en mede-eigenaar. Zij draagt zorg voor het reilen en zeilen van de binnendienst, de marketing/reclame, de boekhouding en H.R. Lisette vindt het belangrijk dat alles op kantoor goed geregeld is zodat de cliënten en de makelaars er op kunnen vertrouwen dat alles binnen kantoor goed functioneert.
Gabriella Mennes - de Lorenzo
Gabriella Mennes - de Lorenzo
secretaresse
Gabriella werkt op woensdag, donderdag en vrijdag op kantoor. Gabriella heeft veel interesse in de makelaardij en volgt de opleiding tot assistent-makelaar.
Gabriella is zeer nauwkeurig, klantvriendelijk en communicatief zeer vaardig.
Haar doel is dat de buitendienst kan bouwen op een uitstekend werkend secretariaat.
Gigi Loman - Dinsbach
Gigi Loman - Dinsbach
secretaresse
Gigi is een creatieve enthousiaste medewerkster die op maandag en dinsdag het secretariaat draaiende houdt. Zij is een communicatief vaardig en servicegericht persoon. Haar streven is een verbinding te zijn tussen de klant en het kantoor. Zij heeft naast deze werkzaamheden haar eigen vastgoedstyling en interieurstylingbedrijf.