Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Omschrijving

Ideaal gesitueerd, licht en ruim 3-kamerhoekappartement (voorheen 4 kamers; ca. 62m2) op de verhoogde parterre, met grote, zonnige tuin (ca. 100m2) op het ZZW. Het goed onderhouden appartement heeft een eigen, dubbele berging (ca. 14m2) in de onderbouw van het complex.

Het appartement is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk, grenzend aan de Haagse buurt het Bezuidenhout, op 15 minuten fietsen van het centrum van Den Haag of de Westfield Mall of the Netherlands. Met het OV staat u in 25 minuten voor het Kurhaus in Scheveningen.
Nabij uitvalswegen A12 en A4, op loopafstand van trein- en metrostation Laan van NOI, winkelcentrum De Julianabaan en het historische park ‘t Loo. Gratis parkeren voor de deur.

Indeling:
Gesloten portiek met bellentableau, intercom en brievenbussen; drie traptreden naar eigen entree. Hal met meterkast (7 groepen met aardlekschakelaar), toilet, garderobekast en toegang tot de overige kamers. De gezellige woon-/eetkamer met moderne open keuken. De witte keuken is voorzien van inbouwapparatuur, heeft uitzicht op de tuin aan de zonzijde en een balkonnetje aan de voorzijde. Door de hoekligging en de grote zijramen is de sfeervolle woonruimte zeer licht. Aan de voorzijde gelegen slaap- of werkkamer met vaste kast. Aan de achterkant ligt de hoofdslaapkamer. Via de tussenkamer bereikt u de modern betegelde badkamer met douche met thermostaatkraan, wastafelmeubel met bergladen en wasmachine-opstelplaats. Door de achterdeur in de tussenkamer komt u op het achterbalkon met bergkast en HR-combiketel en vaste trap naar de zonnige, maar ‘s zomers koele, zorgvuldig onderhouden vogel- en vlindervriendelijke tuin (‘English cottage-stijl’). Heerlijk voor de tuinliefhebber met groene vingers! De ruime berging heeft plafondisolatie en bevindt zich in de via het trapportiek bereikbare, gemeenschappelijke kelderruimten.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 62 m2
– Centrale verwarming met warmwatervoorziening (Vaillant Combiketel, HRsolide)
– Rondom isolerende beglazing
– het gehele appartement is voorzien van een fraaie lamelparketvloer
– 23/1.419e aandeel in actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage €126,64 per maand, inclusief water.
– De VvE heeft een duurzaam MJOP.
– Ouderdom-/ en materialenclausule van toepassing
– Energieprestatiecertificaat (2022) aanwezig
– Gratis parkeren op openbare weg
– Oplevering: mogelijk vanaf 29 april 2022

***

Ideally situated, light and spacious 3-room corner apartment (previously 4 rooms; approx. 62m2) on raised ground floor, with a large, sunny garden (approx. 100m2) facing SouthWest. The well-maintained apartment has its own double storage room (approx. 14m2) in the basement of the complex.

The apartment is located in a child-friendly and quiet residential area, adjacent to Bezuidenhout neighborhood in The Hague, 15 minutes by bicycle from the center of The Hague or the Westfield Mall of the Netherlands. You can reach the Kurhaus in Scheveningen in 25 minutes by public transport.
Near highways A12 and A4, within walking distance of train and metro station Laan van NOI, shopping center De Julianabaan and the historic park ’t Loo. Free parking in front of the apartment.

Layout:
Closed-off entrance with doorbells, intercom and mailboxes; three steps to private entrance. Hall with meter cupboard (7 groups with earth leakage circuit breaker), toilet, closet and access to the other rooms. The cozy living/dining room with modern open kitchen. The white kitchen is equipped with built-in appliances, has a view over the garden on the sunny side and a balcony at the front. Due to the corner location and the large side windows, the attractive living space has lots of natural light. The bedroom or office at the front has a built-in closet. At the back of the apartement is the master bedroom. Through the middle room you can reach the modern tiled bathroom with shower with thermostat, vanity unit with drawers and wash bain and washing machine space.
Through the back door in the intermediate room you will reach the rear balcony with storage cupboard and HR combi boiler and fixed stairs to the sunny, but cool in summer, carefully maintained bird and butterfly-friendly garden (‘English cottage style’).
Great for the garden lover with green fingers!
The spacious storage room has ceiling insulation and is located in the communal basement areas, which can be reached via the stairs.

Features:
– Living area approx. 62 m2
– Central heating with hot water supply (Vaillant Combi boiler, HRsolide)
– Double glazing throughout
– Beautiful parquet floors throughout
– 23/1,419th share in active Home Owners’ Association, contribution €126.64 per month, including water
– The VvE has a sustainable MJOP.
– Age/ and materials clause applies
– Energy performance certificate (2022) available
– Free parking on public roads
– Delivery: possible from April 29, 2022

Kenmerken

    Overdracht

  • StatusVerkocht
  • Koopprijs€ 299.000,- k.k.
  • AanvaardingIn overleg

    Bouwvorm

  • Bouwjaar1955
  • BouwvormBestaande bouw
  • LiggingenAan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

    Indeling

  • Woonoppervlakte62 m2
  • Inhoud208 m3
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2
  • Aantal woonlagen1

    Energie

  • Energie index2.2600000000
  • EnergieklasseF
  • Energielabel einddatum13 januari 2032
  • IsolatieDubbelglas
  • Warm waterCV ketel
  • VerwarmingCV ketel
  • C.V.-KetelEigendom

    Bergruimte

  • Schuur / BergingInpandig

    Parkeergelegenheid

  • GarageGeen garage
  • Parkeer faciliteitenOpenbaar parkeren

    Overig

  • Permanente bewoningJa
  • Onderhoud binnenGoed
  • Onderhoud buitenGoed
  • Huidig gebruikWoonruimte
  • Huidige bestemmingWoonruimte
  • Appartement vve bijdrage€ 126,-

Brochure

Download de brochure